Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Nová generace traktorů John Deere 7R mnohá vylepšení sdílí s řadou 8R

Zveřejněno: 29. 10. 2019

John Deere představil novou generaci modelové řady traktorů 7R. Řada nyní obsahuje novou vlajkovou loď 7R 330 s výkonem motoru až 373 koní. Řada se skládá z pěti modelů 7R 250, 7R 270, 7R 290, 7R 310 a 7R 330 s úplně novou kabinou a prvky zvyšující pohodlí.

Nová generace John Deere 7R.

John Deere představil novou generaci modelových řad traktorů 8R a 7R současně. Co se týče novinek, traktory hlavně nabídnou lepší pohodlí a více výkonu – stejně jako řada 8R.

U 7R se též přechází na nové značení. K dispozici je nová vlajková loď 7R 330, která nabídne výhodný poměr výkonu k hmotnosti – 30 kg/hp. Traktory 7R mohou být vybaveny plynulou převodovkou AutoPowr nebo e23. Traktory jsou vhodné do dopravy a do práce s vývodovým hřídelem. Také u nové generace 7R zůstává možnost osadit traktory speciálním závažím EZ Ballast.

Traktor se ovládá za pomocí joysticku CommandPRO, jenž patří do volitelné výbavy všech modelů 7R s převodovkou AutoPowr. Tento joystick již několik let využívají některé traktory řady 6R.

Novinky v interiéru kabiny, osvětlení a v oblasti precizních technologií jsou téměř shodné s novou modelovou řadou 8R.

Traktory se veřejnosti představí na zemědělském veletrhu Agritechnica 2019 v Hannoveru. Představí se tam také nový postřikovač, řezačka, traktory řady 6M a lisy.

Autor: Milan Jedlička
Foto: John Deere

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.