Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Nový traktor Steyr Terrus CVT získal ocenění za design

Zveřejněno: 12. 12. 2021

Inovovaná řada traktorů Steyr Terrus CVT získala ocenění ‘Excellent Product Design’ v soutěži German Design Awards, která se pořádá již od roku 1953. O vítězných návrzích rozhodovala porota složená z 37 uznávaných odborníků na design, kteří zastupovali 10 národností a reprezentovali nejen designový průmysl, ale také obchodní, akademickou a vědeckou sféru.

Inovovaná řada traktorů Steyr Terrus CVT získala ocenění ‘Excellent Product Design’ v soutěži German Design Awards.

Vítězem kategorie "Průmysl" se stal traktor Steyr Terrus CVT, který byl oceněn za spojení stylu a funkce. Nedávno představená druhá generace řady Steyr Terrus CVT, která zahrnuje tři modely o výkonu 250-300 koní se standardní převodovkou CVT, byla dále zdokonalena tak, aby zahrnovala ještě větší prostor pro obsluhu s vylepšenou ergonomií a komfortem v kombinaci s vnějším designem.

Významné oblasti tvaru a stylu nového traktoru Steyr Terrus CVT byly přepracovány, počínaje exteriérem – jako je například nově tvarovaná kapota motoru – a konče interiérem kabiny obsluhy. Design traktorů Steyr Terrus CVT byl pečlivě propočítáván tak, aby se forma spojila s funkcí a vznikl traktor, jehož styl má svůj účel a řeší vše, co zemědělci potřebují na poli i na cestách.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Steyr

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.