50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Traktor Massey Ferguson získal prestižní ocenění Red Dot Award v kategorii Product Design 2022

Zveřejněno: 7. 4. 2022

Massey Ferguson oznámil, že řada traktorů Massey Ferguson 5S získala prestižní ocenění Red Dot Award v kategorii Product Design 2022.

Traktor Massey Ferguson 5S získal prestižní ocenění Red Dot Award v kategorii Product Design 2022.

Mezinárodní odborná porota hodnotila traktor Massey Ferguson 5S na základě jeho designu a úrovně inovací. Stejné prestižní ocenění získal model Massey Ferguson 8S již v roce 2021. "Red Dot" je uznáním vysoké kvality designu. Vítězství v tak silné skupině účastníků svědčí o výjimečné kvalitě produktu, uvedla porota.

Od svého uvedení na trh si traktor Massey Ferguson 5S rychle získal pověst špičkového traktoru pro nejrůznější typy farem. MF 5S je všestranný stroj, který je navržen a zkonstruován tak, aby snadno zvládal širokou škálu úkolů a zároveň poskytoval pohodlí obsluze.

Model Massey Ferguson 5S je důstojným nástupcem ikonické rodiny traktorů s plochou kapotou, která sahá až ke slavnému modelu MF 3000 z roku 1993. Vítězství v soutěži Red Dot Award: Product Design 2022 ukazuje, že společnost Massey Ferguson v této důležité oblasti udává směr.

Řada Massey Ferguson 5S zahrnuje pět modelů o výkonu od 105 do 145 koní. Všechny jsou k dispozici v úrovních výbavy Exclusive, Efficient, Panorama nebo Essential a nabízejí řadu funkcí pro všechny typy zemědělských podniků. Nejnovější čtyřválcový motor AGCO Power o objemu 4,4 litru splňuje nejnovější emisní normu Stage V díky jedinečnému systému následného zpracování výfukových plynů "vše v jednom", který je navržen tak, aby vydržel po celou dobu životnosti traktoru. Traktory Massey Ferguson 5S jsou k dispozici s převodovkou Dyna-4 nebo Dyna-6 powershift s automatickým režimem.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Massey Ferguson

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.