Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 6.5. – svátek slaví Radoslav

Články na téma „Tebbe“

Téma „Tebbe“ – třídění:

Farma Jamartice úspěšně spolupracuje s BV-Technikou v oblasti nové i použité techniky

(18.4.2024) Ing. Michal Novák hospodaří na Farmě Jamartice u Rýmařova. V malebné krajině sklízí pícniny a pase dobytek. Část strojního vybavení na farmu dodala firma BV-Technika a.s., se kterou majitel spolupracuje již od devadesátých let minulého století.

Výměnný systém Tebbe prokazuje svoji odolnost. Odvezl přes sto tisíc tun materiálu všeho druhu

(13.4.2023) Paseka, zemědělská a.s. je dlouholetým uživatelem dvou výměnných systémů německého výrobce Tebbe, které dodala společnost BV-Technika, a. s. Využívány jsou k odvozu velkoobjemových hmot a rozmetání hnoje.

Na Farmě Tvarůžka mají při výběru kvalitní zemědělské techniky díky BV-Technice jasno

(4.7.2022) Farma Tvarůžka je vybavena moderní zemědělskou technikou, kterou na farmu již 25 let dodává společnost BV-Technika. S traktory Case IH zde nejčastěji agregují techniku pro sklizeň pícnin značky Krone.

BV Technika by na veletrhu Techagro vystavila stroje odpovídající aktuálním požadavkům trhu

(2.4.2020) Ve dnech 31. března až 4. dubna 2020 měly být otevřeny brány Mezinárodního veletrhu zemědělské techniky Techagro na Brněnském výstavišti. Největší středoevropské výstavy svého druhu se již po dvanácté měla zúčastnit i společnost BV Technika a.s.…

Tebbe představilo novou vlajkovou loď

(13.7.2017) Německý výrobce návěsů a rozmetadel hnojiv představil novinku pro rok 2017. Novinkou je jeho první čtyřnápravový model rozmetadla.

← Zpět
Další →