Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

BEDNAR FMT slaví 25 let na trhu

Zveřejněno: 23. 3. 2022

V letošním roce je to již 25 let, co majitel společnosti JUDr. Ing. Ladislav Bednář založil se svými společníky společnost BEDNAR FMT s.r.o., tehdy pod původním názvem Strom Export s.r.o.

BEDNAR FMT slaví 25 let na trhu.

Z původně malé firmy BEDNAR FMT, která ještě před 15 lety zaměstnávala pouze 20 členů, se stala společnosti se 450 zaměstnanci, své produkty vyváží do více než 39 zemí světa a je považována za uznávaného výrobce zemědělských strojů pro zpracování půdy, setí, hnojení, meziřádkovou kultivaci a management posklizňových zbytků.

„Na začátku všeho byla pouhá myšlenka, kdy jsem společně s mými společníky zakládal společnost za účelem vývozu zemědělských strojů do zahraničí. První roky byly složité, neměli jsme vlastní výrobní zázemí a vše se postupně pomalu tvořilo. Za úspěchem naši společnosti stojí řada věcí, především rozhodnutí o investici do vlastního výrobního zázemí. Díky tomu, že jsme našli mezery na trhu a začali vyrábět stroje dle reálných požadavků zákazníků, jsme se právem stali v náročném konkurenčním prostředí uznávaným hráčem. Celý proces růstu je o silných vizích, vytrvalosti a neustálém nacházení kompromisů. Jsem opravdu hrdý na to, co značka BEDNAR FMT pro mnohé naše zákazníky a partnery znamená. S odhodláním se dívám do budoucnosti a věřím, že myšlenky, které dnes s mými syny a kolegy nosíme v hlavě se nám podaří uskutečnit stejně tak, jako před 25 lety, kdy jsme byli na úplném začátku,“ řekl majitel a jednatel společnosti BEDNAR FMT Ladislav Bednář.

Nejúspěšnějším vyráběným produktem jsou předseťové kompaktory BEDNAR FMT SWIFTER, které nabízí snadné přizpůsobení pracovním podmínkám zásluhou výměnných pracovních sekcí. Kompaktory BEDNAR FMT SWIFTER společnost vyrábí v záběrech od 3 do 18,2 metrů.