Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Bobcat vstupuje do oboru komunální a zahradní techniky

Zveřejněno: 31. 8. 2022

Návštěvníci veletrhu Galabau budou mít možnost shlédnout expozici strojů Bobcat v německém Norimberku od 14. do 17. září 2022. Firma na veletrhu představí řadu nových výrobků pro zahradní architekturu, zahradnictví, stavebnictví, půjčovny a další odvětví. Bobcat uvede na trh nový pásový mininakladač Bobcat MT100 a rovněž představí své výrobky z řady profesionálních sekaček. Ty jsou součástí nového sortimentu zařízení Bobcat pro údržbu zeleně, který bude uveden na trh v příštím roce.

Nový pásový mininakladač Bobcat MT100.

Nový pásový mininakladač Bobcat MT100 nahradí tvrdou manuální práci a eliminuje nutnost používání stavebních a zahradních koleček, lopat a ručního nářadí pro práci všeho druhu. Pásy stroje Bobcat MT100 umožňují jízdu po zpevněném povrchu bez obav z oprav a nákladů spojených s poškozením povrchu.

Kompaktní rozměry modelu Bobcat MT100 umožňují snadný průjezd úzkými brankami a dveřmi a usnadňují práci ve stísněných prostorech. Bobcat MT100 umožňuje využití mnoha stejných příslušenství jako ostatní malé nakladače Bobcat, včetně lžící, rýhovačů, bouracích kladiv či zametačů, které používají stejný standardní systém Bob Tach.

Bobcat se snaží rozšiřovat svoji nabídku o nové produktové kategorie a posilovat svoji pozici v oboru kompaktních zařízení – na příští rok připravuje vstup na trh komunální a zahradní techniky. Na veletrhu Galabau představí Bobcat ukázky svých nových profesionálních sekaček. Celý sortiment zahrnuje rovněž nové kompaktní traktory a další zařízení pro úpravy trávníků společně s pásovými mininakladači, malými kloubovými nakladači a souvisejícím příslušenstvím.

Návštěvníci veletrhu Galabau si budou moci prohlédnout další výrobky sortimentu Bobcat, mezi něž patří smykem řízené nakladače a kompaktní pásové nakladače, minirýpadla, teleskopické manipulátory, kompaktní kolové nakladače a produkty pro lehké hutnění.

Galabau je přední evropský veletrh zahradní architektury a ekologického designu, který se koná od roku 1974. Galabau 2022 se jako významný mezinárodní veletrh rozkládá ve 14 výstavních halách a nabízí venkovní plochy pro předvádění strojů. Vystavuje zde více než 1200 firem z 37 zemí.