Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 2.5. – svátek slaví Zikmund

Gary Hornbacher je novým prezidentem Doosan Bobcat EMEA. Bude působit v Dobříši v České republice

Zveřejněno: 8. 7. 2023

Společnost Doosan Bobcat oznámila jmenování Garyho Hornbachera novým prezidentem společnosti pro oblast EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika). Bude působit v Dobříši v České republice, kde má Bobcat svůj výrobní závod, výzkumné a vývojové centrum, školicí institut a sídlo ústředí pro oblast EMEA v jedinečném komplexu o rozloze 120 000 m2.

Gary Hornbacher je novým prezidentem Doosan Bobcat EMEA.

Během svého 36letého působení ve společnosti Doosan Bobcat zastával Gary Hornbacher řadu různých funkcí. Má rozsáhlé zkušenosti v oblastech prodeje a marketingu, strategie produktového managementu a celkového řízení kvality. Před příchodem do regionu EMEA působil jako viceprezident pro rozvoj prodejních kanálů a vzdělávání ve společnosti Doosan Bobcat North America.

„S potěšením vítáme Garyho Hornbachera jako nového prezidenta společnosti Doosan Bobcat EMEA,“ sděluje Scott Park, CEO a místopředseda představenstva společnosti Doosan Bobcat. Se svými předchozími zkušenostmi z pozice senior viceprezidenta pro obchod v oblasti EMEA společně s rozmanitými zkušenostmi z práce pro Bobcat bude Gary efektivně prosazovat naši strategickou vizi a motto, „že umožňujeme lidem možnost dosáhnout více.“

V této funkci se Gary Hornbacher chce zaměřit na prosazování firemní kultury, kdy na prvním místě jsou zaměstnanci, podpora jejich individuálních talentů, a především spolupráce mezi týmy. Tu považuje za klíčovou pro dosahování úspěchů firmy.

„Jsem nadšený, že se mohu připojit k dynamickému regionu Bobcat EMEA, a těším se, že budu opět pracovat v tomto regionu a s tímto týmem,“ uvedl Gary Hornbacher, nově jmenovaný prezident společnosti Doosan Bobcat EMEA.

Gary Hornbacher se své nové funkce prezidenta společnosti Doosan Bobcat EMEA ujme s platností od 1. července 2023 a bude přímo podřízen Scottu Parkovi, CEO a místopředsedovi představenstva společnosti Doosan Bobcat.