Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 16.4. – svátek slaví Irena

John Deere prochází největší změnou za celou svou historii. V budoucnu nebude prodávat jen jednotlivé stroje

Zveřejněno: 21. 10. 2020

Markwart von Pentz, prezident divize zemědělských strojů John Deere, popsal současnou restrukturalizaci u největšího výrobce zemědělských strojů na světě. Jde o jednu z největších změn za celou 180letou historii společnosti.

Traktory John Deere

Markwart von Pentz uvedl, že digitalizace je v současné době extrémně na vzestupu – už s ohledem na epidemii koronaviru, kde je důležité udržovat odstup a využívat vzdálený přístup. Za více než 180 let se John Deere neustále měnil a rozvíjel, aby se stala největším a nejúspěšnějším výrobcem zemědělských strojů na světě. John Deere se letos stal chytrou průmyslovou společností! Co to znamená?

Podle prezidenta již John Deere v budoucnu nebude prodávat pouze jednotlivé stroje. Cílem je v budoucnu nabídnout zemědělcům řešení, která nejen optimalizují náklady na stroje, ale také zdůrazní potenciální úspory, které existují v celém výrobním řetězci. Podle společnosti John Deere dochází také k užší spolupráci s externími společnostmi v oblasti ochrany plodin, hnojení, poradenství, softwarových řešení atd. Například oblíbená služba John Deere Operation Center má již 160 partnerů!

John Deere dále plánuje investovat v oblastech automatizace, autonomie, elektrifikace a umělé inteligence. John Deere chce vyvinout „chytré“ stroje, systémy a řešení. Důraz je kladen na inovativní hardware, integrovaná softwarová řešení, konektivitu a datové platformy. Zemědělci již nehledí jen na cenu nového stroje, ale chtějí vědět, jak vysoké jsou náklady po celou dobu vlastnění stroje. V budoucnu je proto cílem spolupráce s prodejními partnery nabídnout kompletní řešení, která zemědělcům poskytnou ještě větší bezpečnost plánování a lepší přehled o výrobních nákladech.

Autor: redakce Agroportal24h.cz1)
Foto: John Deere

1) z podkladů John deere, profi a wheelsandfields

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.