Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Nová řada lehkých traktorů Kubota M6001 Utility bude dostupná se dvěma rozvory

Zveřejněno: 8. 3. 2022

Nová řada traktorů Kubota M6001 Utility je nástupcem řady MGX. Traktory nové řady jsou určené jak pro chovatele hospodářských zvířat, zemědělce, tak pro komunální sféru. Uvedením nové řady chce Kubota doplnit stávající řadu traktorů Kubota M6002 o další lehčí modely.

Zástupce nové řady Kubota M6001 Utility.

Kubota M6001 Utility je všestranným traktorem ideálně koncipovaným pro jakýkoli typ zemědělce a může být používán buď jako hlavní traktor na farmě, nebo jako druhý traktor pro plnění lehčích úkolů.

Traktory Kubota M6001 Utility jsou k dispozici s výkonem od 102 do 141 koní (dva různé rozvory traktorů). Podle Kuboty traktory poskytují stabilitu, pohodlí, vysokou manévrovatelnost a efektivitu. Motor značky Kubota vyhovuje podmínkám emisní normy Stage V. Motor se zdvihovým objemem 3,8 litrů je k dispozici pro modely s krátkým rozvorem, zatímco motor se zdvihovým objemem 6,1 litrů je dispozici pro modely s delším rozvorem. Traktory jsou vybavené odpruženou přední nápravou.

Standardně je kabina traktoru Kubota vybavena střešním oknem. V kabině se nachází ergonomicky umístěné ovládací prvky. Zadní závěs má nosnost 6 100 kg a ovládá se z loketní opěrky. Elektrohydraulická uzávěrka v kombinaci s převodovkou Powershift zajišťuje maximální produktivitu a komfort obsluhy při práci na poli, jízdě po silnici i práci s čelním nakladačem.

Traktor Kubota M6001 Utility nové řady budou v Evropě k dispozici od prvního čtvrtletí roku 2022.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Kubota

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.