Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Pöttinger se nezúčastní veletrhu SIMA 2024 v Paříži

Zveřejněno: 22. 6. 2023

Rodinný podnik Pöttinger má dobrou mezinárodní pozici a cíleně využívá své aktivity a zdroje tak, aby byl co nejblíže k zákazníkům. Důležitou roli při dosahování tohoto cíle hrají veletrhy a výstavy. Mezinárodní veletrhy, které se konají téměř ve stejnou dobu, však vytvářejí určité výzvy jak pro vystavovatele, tak pro návštěvníky. Firma se tak rozhodla zrušit účast na veletrhu SIMA 2024 v Paříži.

Pöttinger se nezúčastní veletrhu SIMA 2024 v Paříži.

SIMA, největší francouzský zemědělský veletrh, se bude konat v listopadu 2024 – bez společnosti Pöttinger. V pandemických letech se výrazně změnilo veletržní prostředí a chování návštěvníků. „Naše zdroje zaměříme cíleněji na přímou komunikaci s klienty. Budeme klást důraz na aktivity, které oslovují naše koncové zákazníky a jejich potřeby. Chceme je co nejlépe podporovat podle hesla: "Zemědělství potřebuje každý!",“ komentuje rozhodnutí Gregor Dietachmayr.

Jako firma s dlouholetou tradicí se Pöttinger samozřejmě drží veletržní tradice a bude se i nadále účastnit mezinárodních veletrhů. „Jako globálně aktivní firma bychom si přáli, aby mezinárodní veletržní organizace lépe koordinovaly své termíny ve prospěch vystavujících firem a návštěvníků,“ vysvětluje Dietachmayr.