Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Virtuální DOD AGRALL: Nejúspěšnější řezačka JAGUAR se představuje

Zveřejněno: 4. 2. 2021

Dnešním dnem začaly online "Dny otevřených dveří" firmy AGRALL zemědělská technika a.s. Během následujících týdnů budou postupně zveřejněna videa představující moderní techniku CLAAS a Väderstad. První video je věnováno nejúspěšnější řezačce CLAAS JAGUAR. Nenechte si ujít premiéru dnes v 18:00.

První část virtuálních Dní otevřených dveří AGRALL se zabývá nejúspěšnější sklízecí řezačkou na světě - CLAAS JAGUAR

Letos AGRALL umožní zájemcům zúčastnit se velkolepé virtuální audiovizuální show. První část virtuálních Dní otevřených dveří AGRALL se zabývá nejúspěšnější sklízecí řezačkou na světě. CLAAS JAGUAR je, s více než 40 000 stroji vyrobenými od roku 1973, nejprodávanější sklízecí řezačkou a také zárukou toho, že si milióny lidí mohou každý den vychutnat sklenici zdravého mléka.

CLAAS JAGUAR - šelma mezi řezačkami

Prvotřídní kvalita řezanky, enormní průchodnost a malá spotřeba paliva - nový JAGUAR 990 optimálně přenáší výkon motoru MAN-V12 s 925 k na půdu. JAGUAR 990 je první sklízecí řezačkou s novým 42 nožovým bubnem V-MAX.

Inteligentní asistenční systém pro řidiče CEMOS a řízení CEBIS podporují řidiče tak, aby se JAGUAR během celé kampaně pohyboval s takovou účinností, jak je to možné. CEMOS nastaví stroj automaticky, dotyková obrazovka CEBIS ulehčuje ovládání. Všechny modely JAGUAR splňují specifické emisní normy až do Stage V.

Zůstaňte naladěni

Premiéra dalších jednotlivých tematicky naladěných pořadů proběhne ve dnech 11. února, 18. února a 25. února vždy v 18:00 hodin. Pořady provádí moderátorka Daniela Písařovicová

Středobodem online programu jsou stránky www.agroportal24h.cz nebo www.facebook.com/agroportal24h a www.agrall/dod nebo www.facebook.com/zemedelskatechnika, kde jsou pořady ke zhlédnutí.

AGRALL zemědělská technika a.s. působí prostřednictvím svých deseti prodejních a servisních středisek na českém trhu již 30 let. Je výhradním dovozcem strojů značek CLAAS a Väderstad do České republiky. Kromě nejnovější techniky nabízí také kompletní portfolio prověřených strojů a služeb v oblasti použité a předváděcí techniky.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: CLAAS

1) z podkladů AGRALL, CLAAS

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.