Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Železnohorský traktor 2020 se odkládá na rok 2021

Zveřejněno: 15. 5. 2020

V souvislosti s pandemií koronaviru se odkládá letošní ročník akce Železnohorský traktor 2020 na příští rok. Níže je oficiální vyjádření SDH Žďárec u Seče. Agroportal24h.cz měl být opět mediálním partnerem této významné regionální akce.

SDH Žďárec u Seče

Vážení traktoristé, přátelé, příznivci traktorového sportu a fanoušci Železnohorského traktoru,

Při vypuknutí nepříjemné a pro nikoho nepředstavitelné situace se šířením nákazy COVID-19 jsme do poslední chvíle připravovali celou traktoriádu a doufali, že se Železnohorský traktor uskuteční v roce 2020.

Nicméně jsme podlehli tlaku reality a musíme Vám oznámit, že jsme po několika jednáních nejen mezi pořadateli se rozhodli, že Železnohorský traktor 2020 odkládáme na rok 2021.

Tato zpráva se nám oznamuje velice těžce, nicméně jsme po vyhodnocení nadcházejících omezení a nových požadavcích na hygienu a bezpečnost nuceni akci odložit. Bohužel v našem areálu nedokážeme nijak kontrolovat přesný počet účastníků či zajistit dostatečnou dezinfekci prostor a toalet. Dalším faktorem je pro nás samozřejmě také zdraví našich pořadatelů, kteří akci pořádají ve svém volném čase a také rovněž zdraví našich návštěvníků a traktoristů, kterých je také velká část v rizikové skupině.

Veškerý získaný čas navíc samozřejmě nepromarníme a budeme na akci a našem areálu dále pracovat, aby byl 7. ročník konaný 21.8.2021 tím nejlepším v historii.

Věříme, že Železnohorský traktor 2021 nebude jen setkáním traktorů, ale také oslavou vítězství nad touto zákeřnou chorobu.

Přejeme Vám všem pevné zdraví, pevné nervy a těšíme se na Vás v sobotu 21.8.2021 ve Žďárci u Seče.

Přečtěte si také - Jak COVID-19 zasahuje do výroby zemědělské techniky po celém světě

Foto: SDH Žďárec u Seče

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.