Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Články na téma „Amazone“

Téma „Amazone“ – třídění:

Terminál Amazone AmaTron 4 disponuje novými funkcemi

(16.4.2024) Terminál Amazone AmaTron 4 byl speciálně vyvinut firmou Amazone a slouží k monitorování a obsluze strojů Amazone (a strojů jiných výrobců) kompatibilních s ISOBUS komunikačním systémem.

Unikátní postřikovač Amazone Pantera má správné dávkování postřiku v ramenech

(5.4.2024) Samojízdný postřikovač Amazone Pantera z továrny německé společnosti Amazone je unikátní stroj, který slouží k aplikaci fungicidů, insekticidů, herbicidů a dalších postřiků, třeba i výživy pro rostliny. Zkrátka všeho, co je potřeba dostat na pole.

Kypřič Amazone Cenio 3000 s technologií AutoTill je uzpůsoben pro provoz s autonomními i konvenčními traktory

(4.4.2024) Automatické nastavení a monitorování práce radličkového kypřiče Amazone umožňuje nový systém AutoTill. Systém automaticky nastaví stroj podle předem definovaných parametrů (pracovní hloubka a rychlost) a sleduje pracovní činnost stroje. To je vhodné…

Čelní nádrž a secí stroj Amazone Primera umožní optimální zásobování živinami a rychlý vývoj rostlin

(25.3.2024) Na Tiskových dnech v Německu firma Amazone prezentovala soupravu složenou z traktoru s čelní nádrží Amazone FT-P 1502 a secího stroje Amazone Primera DMC. V tomto článku si představíme, kde tato souprava nalezne uplatnění.

I v zatáčkách může být aplikace hnojiv přesná

(19.3.2024) Firma Amazone získala stříbrnou medaili za inovaci v rámci veletrhu Agritechnica 2023 za přesnou aplikaci hnojiva při jízdě v zatáčkách. To zajišťuje systém Amazone CurveControl, který koriguje pohyb rozmetacího obrazce u odstředivých rozmetadel hnojiv.

Nabídka pluhů Amazone Teres se rozšiřuje o modely s manuálním a stupňovitým nastavením šířky brázdy

(27.2.2024) Amazone nyní nabízí nesený pluh Amazone Teres se 4, 5 nebo 6 radlicemi s plynulým nebo s manuálním stupňovitým nastavením šířky brázdy pro traktory o výkonu do 300 koní. Šířku brázdy lze u nových pluhů Amazone Teres nastavit na 35, 40, 45 nebo 50 cm pro…

Nový posuvný rám pro meziřádkové kypřiče SCHMOTZER

(16.2.2024) Firma SCHMOTZER, která je součástí Amazone, nabízí pro své meziřádkové kypřiče nový posuvný rám pro použití v náročných podmínkách. Novinka byla prezentována na Tiskových dnech v Německu.

Postřiková ramena Amazone Super-L3 jsou k dostání se záběrem až 48 metrů a novým systémem kompenzace výkyvu

(9.2.2024) Firma Amazone vyvinula ramena Amazone Super-L3 se záběrem až 48 metrů a novým systémem kompenzace výkyvu pro ty nejextrémnější podmínky a naprosto hladký chod.

Navštívili jsme nejnovější výrobní závod Amazone, kde se vyrábí postřikovače

(30.1.2024) Redakci se naskytla příležitost navštívit montážní závod firmy Amazone nedaleko města Bramsche. Jde o nejnovější závod, který byl otevřen v roce 2018. Montují se tam postřikovače a velkoplošné secí stroje Amazone.

Nový velkoplošný secí stroj Amazone Cirrus 9004-2C Grand

(2.1.2024) Firma Amazone rozšířila svou nabídku velkoplošných secích strojů o nový tažený model Amazone Cirrus 9004-2C Grand. Stroj je nabízen s pracovním záběrem 9 metrů a roztečí řádků 16,6 cm. Novinářům byl stroj prezentován na Tiskových dnech v Německu.

Co vše víme o prototypu autonomního traktoru Claas Xerion 12.590 Terra Trac?

(2.1.2024) Claas na veletrhu Agritechnica 2023 v Hannoveru prezentoval nejen novinky, které se brzy dostanou na trh, ale i koncepty. Těm byl vyhrazen prostor s názvem Innovation Lab. Prezentovaly se tam vysoce automatizovaná a autonomní udržitelná zařízení…

Nový velkoplošný přesný secí stroj Amazone Precea 12000-TCC

(27.12.2023) Amazone rozšiřuje svou řadu přesných secích strojů o nové tažené modely Amazone Precea 9000-TCC a 12000-TCC s pracovním záběrem 9 a 12 metrů. Tato varianta, která byla vyvinuta speciálně pro velké zemědělské podniky a poskytovatele služeb, vyniká vysoce…

Kombinované tažené rozmetadlo Amazone ZG-TX dokáže přesně aplikovat hnojivo i vápno, a to i na okrajích pole

(18.12.2023) Firma Amazone na Tiskových dnech v Německu představila nové kombinované tažené rozmetadlo Amazone ZG-TX. U rozmetadla je možné provést rychlou přestavbu mezi rozmetacím systémem TS a nově vyvinutou rozmetací jednotkou na vápno. Lze tak přesně aplikovat…

← Zpět
  ...