Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Články na téma „Lisy“

Téma „Lisy“ – třídění:

Jak zajistit správnou funkčnost motouzu v cívce po mimosezónním skladování?

(24.6.2022) Tento návod má sloužit pro uživatele jako jednoduchý přehled hlavních bodů, které se zabývají problematikou kolem motouzu v cívce a jeho skladování.

Připravujeme lis na sezónu. Čemu věnovat pozornost?

(15.6.2022) Před začátkem nové sezóny je potřeba provést kontrolu funkcí lisu podle návodu výrobce. Připravili jsme pro vás pár doporučení, na jaké body se zaměřit.

Navzdory dešti prokázala technika KVERNELAND své kvality

(14.6.2022) Celý předposlední květnový týden byl ve znamení slunce a vysokých teplot – výjimkou byla středa 25.5.2022. Ten den se naopak rozpršelo a životodárná tekutina kropila vyprahlá pole. A právě na tento termín byla datovaná společná akce firem KVERNELAND…

Akumulační vozík Krone BaleCollect s GPS technologií ukládá balíky do předem nastavených linií

(19.5.2022) Každý zemědělec nebo poskytovatel služeb zná situaci: po sklizni je třeba co nejrychleji naložit velké balíky. Pro výrazné zjednodušení tohoto postupu vyvinula společnost Krone systém ukládání balíků do akumulačního vozíku Krone BaleCollect řízeného…

Nový lis Case IH RB HD Pro dokáže slisovat až 30 tun materiálu za hodinu

(16.5.2022) Case IH rozšiřuje svou řadu lisů s variabilní komorou o nový lis Case IH RB HD Pro. Výkonný stroj, který byl představen na veletrhu Agra v Lipsku, je určen pro zemědělské podniky a poskytovatele služeb.

Široké portfolio lisů Kverneland pro každého

(10.5.2022) Severský výrobce zemědělské techniky Kverneland nabízí široké portfolio lisů na válcové balíky, ze kterých si vyberou majitelé malých hobby farem, ale zároveň nabízí i profi modely určeny pro podniky s velkou výměrou či provozovatele zemědělských služeb.

Balicí technika Kubota. Co všechno vario lis Kubota BV 5160 nabízí?

(21.4.2022) Lis Kubota BV 5160 je mezi českými zemědělci oblíbený. V tomto článku si představíme jeho výbavu a přednosti.

Lis Kuhn FB 3100 s baličkou značky Kuhn RW 1810 lze provozovat současně

(31.3.2022) Továrně namontovaná a v EU homologovaná oj u lisů Kuhn FB 3100 a Kuhn VB 3100 umožňuje připojit baličku. Při kombinaci lisu se samonakládací baličkou Kuhn RW 1810 lze dokonce vytvořit plně automatizovaný kombinovaný stroj vhodný pro jednočlennou obsluhu.

Lis Pöttinger IMPRESS 155 VC PRO pořídili proto, aby významně zjednodušil lisování a ovíjení balíků

(28.3.2022) S cílem zajistit dojnicím to nejkvalitnější možné krmivo je při sklizni pícnin na farmě pana Václava Kubáta využívána technika Pöttinger. Lisování řádků pícnin a slámy zde od roku 2019 zajišťuje kombinovaný lis Pöttinger IMPRESS 155 VC PRO s integrovanou…

Lisovat vysoce stlačené balíky bez zbytků motouzu. To umožňuje nový dvojitý uzlovač od Krone

(22.3.2022) Krone vyvinulo pro modelovou řadu lisů na balíky Krone Big Pack nový uzlovač V-Knoter, který bude k dispozici od podzimu roku 2022.

Nový lis s variabilní komorou New Holland Pro-Belt: Masivnější konstrukce a nové možnosti při práci

(21.3.2022) New Holland rozšiřuje svou nabídku lisů s variabilní komorou o novou řadu New Holland Pro-Belt. Jde o univerzální, vysoce výkonný a odolný lis, který tvoří balíky ideálního tvaru. Je schopen lisovat všechny plodiny za všech podmínek.

Hesston slaví 75 let od založení. Jeho revoluční stroje jezdily i v ČSSR, dodnes vyrábí nejmodernější techniku pro sklizeň pícnin

(14.2.2022) Společnost AGCO letos slaví 75. výročí založení společnosti Hesston by Massey Ferguson. Tento inovativní výrobce techniky začal vznikat v roce 1947. Od té doby vzniklo mnoho revolučních zemědělských strojů.

Síťovina JUTANET TriColora se osvědčila, JUTA nabízí co nejlepší kvalitu za rozumnou cenu

(2.2.2022) Síťovinu JUTANET TriColora si mohli zemědělci vyzkoušet v předchozím roce na mnoha lisech. Následně si tak našla své místo na trhu o čemž svědčil i velký zájem ze zahraničí. JUTA a.s. je ryze českou firmou, která dělá maximum pro to, aby zemědělcům…