Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

New Holland bude nabízet podmítače a podrýváky Maschio Gaspardo ve svých barvách

Zveřejněno: 31. 10. 2020

New Holland podepsal exkluzivní dohodu o dodávkách strojů s výrobcem techniky na zpracování půdy a setí Maschio Gaspardo. Podle této dohody bude Maschio Gaspardo vyrábět vybrané diskové podmítače a podrýváky pro New Holland. Stroje v modré barvě a pod značkou New Holland budou k dispozici pouze u autorizovaných prodejců značky.

New Holland podepsal exkluzivní dohodu o dodávkách strojů s výrobcem techniky na zpracování půdy a setí Maschio Gaspardo

New Holland rozšiřuje svoji nabídku strojů na zpracování půdy prostřednictvím nového partnerství se společností Maschio Gaspardo. V rámci dohody budou pod značkou New Holland uvedeny na trh diskové podmítače a podrýváky. Nové produkty budou od prodejních partnerů New Holland k dispozici od roku 2021. New Holland již několik let také využívá závěsnou techniku (pro sklizeň pícnin) firmy Kongskilde (koncern CNH Industrial tuto značku převzal).

Carlo Lambro, prezident New Holland, uvedl: „Jsme velmi šťastní z našeho nového partnerství se společností Maschio Gaspardo. Neustále hledáme způsoby, jak vylepšit a rozšířit naši produktovou řadu, abychom mohli nabídnout našim zákazníkům po celém světě inovativní kompletní řešení. S Maschio Gaspardo jsme získali partnera s mnohaletými zkušenostmi, který je lídrem ve svém oboru a který obohatí náš sortiment o jeho prvotřídní produkty. To dává našim zákazníkům ještě větší výběr vysoce kvalitního zařízení pro zpracování půdy.“

Vyrábět se budou konkrétně diskové podmítače SDM a SDH a podrýváky SUM a SUH. Stroje se perfektně hodí pro řadu traktorů New Holland - od univerzálních traktorů T5 až po velké traktory T7 o výkonu 300 koní.

Nové produkty budou uvedeny na hlavní evropské trhy: Rakousko, Belgie, Dánsko, Francie, Německo, Irsko, Nizozemsko, Polsko, Portugalsko, Švédsko, Španělsko a Velká Británie.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: New Holland

1) z podkladů New Holland


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.