Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

TOBROCO-GIANT je se svými zákazníky v úzkém kontaktu, jeho střediska nabízí veškerý servis

Zveřejněno: 15. 10. 2021

Nizozemský výrobce manipulační techniky TOBROCO-GIANT naplno podporuje české zákazníky. Aby byla společnost uživatelům své techniky neustále nablízku, spoléhá se v České republice na svého generálního dovozce a síť prodejců.

TOBROCO-GIANT nyní nabízí 35 různých modelů strojů o hmotnosti od 750 do 6 000 kg s výkonem od 20 do 76 koní a počet kompatibilního příslušenství vzrostl na více než 200.

Výrobce manipulační techniky TOBROCO-GIANT z nizozemského Oisterwijku se za posledních 25 let vypracovala na pozici známého a ceněného výrobce vysoce kvalitních kolových nakladačů, teleskopických nakladačů a manipulátorů, smykem řízených nakladačů a příslušenství k těmto strojům.

Společnost nyní nabízí 35 různých modelů strojů o hmotnosti od 750 do 6 000 kg s výkonem od 20 do 76 koní a počet kompatibilního příslušenství vzrostl na více než 200. Vedle toho je v rámci jejích služeb k dispozici i zákaznická, a tedy individuální úprava strojů, nebo dokonce příslušenství speciálního provedení. Současně se stále prudce zvyšuje počet vyrobených strojů značky TOBROCO-GIANT a v současné době se masivně rozšiřují výrobní kapacity závodů v Maďarsku (svařovna a výroba rámů) a v Nizozemsku, kde probíhá výstavba nových výrobních hal.

Úzké vazby na zákazníky

Stroje a zařízení TOBROCO-GIANT vyráběné v Oisterwijku se v současné době prodávají ve více než 60 zemích. Aby společnost mohla i nadále reagovat na přání zákazníků a jednat v souladu se svou zásadou „Stavíme to, co chcete!“, využívá všech možností, jak zkrátit přepravní vzdálenosti. Dokáže tak reagovat na specifické potřeby každé země. Toto úzké spojení je velmi důležité i pro zakladatele a jednatele společnosti Toine Brocka, protože pouze blízkost se zákazníkem zaručuje, že důležité připomínky ke strojům a nářadí, pro něž se uživatelé inspirují v každodenním provozu, mohou být převzaty a odpovídajícím způsobem realizovány. „Když provádíme vývoj nebo inovujeme stroje či příslušenství k nim, vždy vycházíme z požadavků, které mají naši zákazníci po zkušenostech ze své každodenní práce. A abychom se o těchto potřebách dozvěděli, musíme s nimi být v úzkém kontaktu – v každé zemi,“ říká Brock.

Nejnovějším výsledkem úzké spolupráce mezi uživateli strojů a nizozemským výrobcem jsou dva nové modely řady G2300 HD, o kterých jsme nedávno psali v článku TOBROCO-GIANT představuje nové kolové nakladače G2300 HD a G2300 X-TRA HD.

Stroje a zařízení vyráběné v Oisterwijku se v současné době prodávají ve více než 60 zemích.
Stroje a zařízení vyráběné v Oisterwijku se v současné době prodávají ve více než 60 zemích.

Rozsáhlá prodejní síť TOBROCO-GIANT se osvědčuje

Tuzemským zájemcům nakladače TOBROCO-GIANT přináší z pozice generálního dovozce společnost VITALTECH Rozběřice. Vlastní síť prodejců/servisů se, podobně jako v Nizozemsku, Německu nebo Švýcarsku, postupně rozšiřuje. Kupující tak získávají výhodu v podobě krátké dojezdové vzdálenosti k prodejci, u něhož si mohou techniku prohlédnout a vyzkoušet.

Autor: Milan Jedlička
Foto: TOBROCO-GIANT

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.