Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Články na téma „JUTA“

Téma „JUTA“ – třídění:

Voděodolná a prodyšná textilie JUTA Green Netex pro zakrytí balíků sena nebo slámy

(27.10.2023) V tomto článku představíme krycí voděodolnou a prodyšnou textilii Green Netex, tedy produkt určený pro zakrytí kulatých či hranatých balíků sena či slámy nebo dalších zemědělských produktů uvnitř hal.

JUTA spustila nový e-shop, její síťovina bodovala v německém testu

(5.5.2023) JUTA novou atraktivnější formou prezentuje exkluzivní nabídku vybraných zemědělských produktů, tentokrát nejen obalových zemědělských materiálů, ale i část určenou pro stavebnictví či geosyntetiku. Zemědělská síťovina byla pod drobnohledem redakce…

JUTA HelpDesk: Technická podpora v oblasti motouzů a síťovin

(16.8.2022) Mobilní aplikace JUTA HelpDesk nabízí technickou podporu spojenou se servisní a poradenskou pomocí v oblasti motouzů a síťovin. JUTA také poskytuje školení obchodních partnerů a zákazníků v oblasti uzlovačů lisů na velké hranaté balíky.

10 příčin, které ovlivňují vázání lisu

(6.8.2022) Přinášíme základní informace s příklady možných poruch a poškození vázání lisu. Technik společnosti JUTA sestavil přehled.

Jak správně skladovat hranaté balíky?

(19.7.2022) V našich podmínkách se převážně lisuje seno a sláma. V zemědělském podniku se živočišnou výrobou jsou rozdílná kritéria na nižší váhu a vzdušnější balíky než v podniku služeb, který dodává těžké balíky pro potřeby například spalovny. V tomto článku se…

Jízda s lisem má vliv na tvar balíku

(5.7.2022) Na co se zaměřit v případě problémů s tvarem balíků? Vždy hraje roli tvar, stav řádků a technika jízdy.

Na co si dávat pozor při zakládání cívek do lisu?

(28.6.2022) Připravili jsme si pro Vás doporučení týkající se problematiky zakládání cívek do lisu. Velkou roli při zakládání cívek do lisu totiž hraje odpovídající rozměr zásobníku lisu.

Jak zajistit správnou funkčnost motouzu v cívce po mimosezónním skladování?

(24.6.2022) Tento návod má sloužit pro uživatele jako jednoduchý přehled hlavních bodů, které se zabývají problematikou kolem motouzu v cívce a jeho skladování.

Připravujeme lis na sezónu. Čemu věnovat pozornost?

(15.6.2022) Před začátkem nové sezóny je potřeba provést kontrolu funkcí lisu podle návodu výrobce. Připravili jsme pro vás pár doporučení, na jaké body se zaměřit.

JUTA: Při volbě vhodného motouzu lze během lisování hmoty dosahovat enormních výkonů

(27.5.2022) První technologie lisování pícnin vznikly na přelomu 20. století – tehdy byly zavedeny první stacionární lisy. Moderní souprava lisu s výkonným traktorem je schopna sklidit i výměru přes 40 ha za den. Nedílnou součástí lisů na obří hranaté balíky je…

Česká stopa na veletrhu AGRA 2022 v Lipsku. O produkty JUTA je v německy mluvících státech zájem

(12.5.2022) Zemědělství ve východním a středním Německu tradičně každé dva roky reprezentuje výstava AGRA. Letošní ročník podle organizátorů a návštěvníků sklidil velký úspěch. Veletrhu se zúčastnila i společnost JUTA.

JUTA představuje žákům středních zemědělských škol nejmodernější technologie lisování v praxi

(1.3.2022) Pokud jste v poslední době vzali do rukou špagát či síťovinu, je pravděpodobné, že pochází právě ze společnosti JUTA a.s. Vysoká jakost výrobků této firmy je do značné míry dána kvalitní a moderní technologií výroby. Společnost dnes patří mezi přední…

← Zpět