Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 2.5. – svátek slaví Zikmund

Sedm strojů Claas získalo v USA ocenění AE50 Award

Zveřejněno: 9. 1. 2024

Mezi letošními laureáty ceny AE50 udělované Americkou společností zemědělského a biologického inženýrství (ASABE) je sedm produktových inovací společnosti Claas. Slavnostní předání cen proběhne v únoru 2024 na konferenci ASABE v Louisville v Kentucky.

Tyto stroje Claas získaly ocenění AE50 Award.

Americká společnost pro zemědělské a biologické inženýrství (ASABE) ocenila sedm produktových inovací společnosti Claas cenou AE50 Award. „Jsme velmi hrdí na to, že nás ASABE ocenila za několik našich nových produktů a technologií, včetně řady Claas Xerion 12 a Claas Trion 740,“ vysvětluje Eric Raby, senior viceprezident regionu America a viceprezident CoA. „Naši inženýři neustále pracují na tom, aby práce zemědělců byla ještě produktivnější, efektivnější, snadnější a udržitelnější. Chceme jim umožnit, aby byli na svých polích nejlepší, a sedm oceněných produktových novinek Claas z oblasti traktorů, sklízecích mlátiček, lisů a sklizně pícnin představuje přesně tento cíl.“

Ocenění AE50, které uděluje Americká společnost zemědělských a biologických inženýrů (ASABE), každoročně oceňuje 50 nejinovativnějších nových výrobků a produktových inovací v Severní Americe, které mají významný dopad na zemědělské, potravinářské a biologické systémy. Z mnoha přihlášek v roce 2023 bylo mezi 50 nejlepších oceněno sedm přihlášek společnosti Claas, a to za jejich inovace, významný technický pokrok a dopad na trh.

Toto je sedm letošních vítězů soutěže AE50:

Claas Xerion 12

Systém CEMOS pro traktory

Sklízecí mlátička Claas Trion 740

Systém ovíjení balíku sítí u lisu Claas Variant a lis Claas variant 500 SMART DENSITY

Pohon válcového kondicionéru a žací stroj Claas Disco 9700 RC AUTO SWATHER