Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Traktory řady John Deere 6R, 7R, 8R a 9R dostaly vylepšení

Zveřejněno: 5. 4. 2023

Traktory John Deere modelového roku 2024 posunou zemědělství na vyšší úroveň. Všechny traktory řady John Deere 6R, 7R, 8R a 9R budou vybaveny novými displeji G5 CommandCenter™, které zvýší komfort práce.

Pro zvýšení komfortu řidiče při přepravě je model John Deere 7R vybaven novým systémem řízení.

Nový displej John Deere G5 Plus CommandCenter™ v sobě zahrnuje dokumentaci, funkci Data Sync, připojení pomocí JDLinkTM, aplikaci variabilních dávek, sekční kontrolu a navádění AutoTracTM, které budou v základní výbavě u všech šestiválcových traktorů řad John Deere 6R, 7R, 8R a 9R. Displej G5Plus CommandCenterTM o úhlopříčce 12,8 palce je o 33 % větší než displej předchozí generace, nabízí vysoké rozlišení FullHD a mnohem rychlejší procesor. Díky těmto vylepšením dosáhnete nejvyšší úrovně efektivity v oblasti precizního zemědělství, snadného používání a zároveň budou vaše traktory připraveny na budoucnost.

Traktory John Deere 6R

Traktory John Deere 6R modelového roku 2024 přináší další novinky, které zvyšují pohodlí řidiče. Přepracovaný sloupek řízení a nový volant nabízejí vyšší úroveň ovládání, zejména z hlediska jízdních vlastností na silnici. Model John Deere 6R modelového roku 2024 navíc díky novému systému tlumení, který je k dispozici u sedadel Premium i Ultimate, stanovuje nové standardy komfortu.

Ovládání s displejem G5 CommandCenter u traktoru John Deere 6R.
Ovládání s displejem G5 CommandCenter u traktoru John Deere 6R.

Traktory John Deere 7R, 8R a 9R

Traktory John Deere 7R modelového roku 2024 budou vybaveny novým řešením řízení s o 50 % vyšším účinkem. To umožňují hydraulické válce řízení s větším průměrem, které jsou součástí standardní výbavy všech traktorů John Deere 7R. Pro zvýšení komfortu řidičů během přepravy může být traktor John Deere 7R vybaven novým volitelným systémem řízení automobilového typu. Sám se automaticky vycentruje a výrazně lépe drží přímý směr. Tuto funkci, nazvanou reaktivní řízení, lze snadno aktivovat pomocí tlačítka na displeji John Deere CommandCenter™. Dva přídavné přední brzdové kotouče zvyšují komfort obsluhy a přepravní výkon. Všechny traktory řady John Deere 7R, 8R a 9R mají nový displej v rohovém sloupku s vysokým rozlišením a integrovaný přijímač John Deere StarFire™ 7000.