Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Články na téma „John Deere“

Téma „John Deere“ – třídění:

Autonomní John Deere 8RX 410 se poprvé ukázal v Evropě. Autonomní funkce se rozšíří i na další modely

(11.4.2024) John Deere pokračuje ve svém úsilí přinést zemědělcům po celém světě plně autonomní traktory a stroje na zpracování půdy. Svůj nejnovější autonomní traktor John Deere 8RX výrobce představil na veletrhu Agritechnica 2023 v Hannoveru.

Nová sklízecí mlátička John Deere S7 nabízí vyšší efektivitu a produktivitu. Má novou kabinu, vzhled i název

(5.3.2024) Na veletrhu Commodity Classic v Houstonu (Texas, USA) společnost John Deere představila novou sklízecí mlátičku John Deere S7. Tento stroj nabízí vyšší efektivitu díky nejnovějším motorům John Deere a vyšší produktivitu díky pokročilým automatizačním…

John Deere 9RX 830 oficiálně: Nový nejvýkonnější sériově vyráběný traktor na světě míří do Evropy

(28.2.2024) John Deere představil na letošním veletrhu Commodity Classic v texaském Houstonu v USA svou dosud nejvýkonnější řadu traktorů, která rozšiřuje modelovou řadu John Deere 9RX o modely 9RX 710, 770 a 830. Nové modely John Deere 9RX jsou ideálně vybaveny pro…

John Deere 5M – nové převodovky a integrovaná funkce AutoTrac

(7.2.2024) Nový John Deere 5M, který se prodává s novými převodovkami a má integrované funkce AutoTracTM v přístrojové desce, je univerzální stroj pro polní práce, dvory farem i pro dopravu. John Deere tuto řadu rozšířil také o model John Deere 5130M, čímž navýšil…

Obrněný John Deere slouží jako hasičský speciál ve vojenském prostoru

(23.1.2024) Hašení požáru na střelnici a vojenském prostoru nemůže provádět klasický hasičský vůz. Je potřeba speciální odolná technika, která ochrání obsluhu před zraněním. Pro armádu se nabízí řešení v podobě obrněného traktoru John Deere 6R 250 a cisterny Fliegl.

Nové provedení ochranných krytů PTH pro traktory John Deere

(5.1.2024) Práce v lese musí být prováděna efektivně, ale také bezpečně pro řidiče a traktor. Výrazné riziko představují kořeny, kameny nebo dokonce větve.

Jak pracuje postřikovač John Deere 612R s technologií See & Spray Select, která přináší až 77 % úsporu herbicidů?

(23.11.2023) Do Rumunska jsme se zajeli podívat na americký samojízdný postřikovač John Deere 612R osazený technologií See & Spray Select posouvající pulzní modulaci na vyšší úroveň. Největší výhodou, kterou tato technologie pěstitelům nabízí, je minimálně 77 %…

Časově úsporná aktualizace John Deere DataSync zvýší přesnost a efektivitu

(6.9.2023) Uživatelé operačního střediska John Deere mohou nyní aktualizovat údaje o poli v celém svém strojovém parku v reálném čase.

Britská policie odhalila traktor John Deere, který má rozšířit povědomí o kriminalitě na venkově

(26.6.2023) Devonská a cornwallská policie odhalila nového člena svého venkovského týmu v jižním Devonu – traktor John Deere 6110M v charakteristickém policejním zbarvení.

Integrované displeje John Deere pro lepší ovládání při práci v precizním zemědělství

(30.4.2023) V této době je již každý stroj značky John Deere vybaven integrovaným displejem a ovládacím panelem AutoTrac. Efektivnější a rychlejší práce z pohodlí kabiny stroje – přesně to nabízí výrobce John Deere.

JDLink – Efektivní náhled na data stroje v reálném čase

(16.4.2023) Veškeré operace prováděny strojem jsou pomocí JDLink zaznamenány v reálném čase a jsou kdykoli a kdekoli k dispozici. Od spotřebovaného paliva, přes zatížení motoru až po přejezdy z bodu A do bodu B.

Traktory řady John Deere 6R, 7R, 8R a 9R dostaly vylepšení

(5.4.2023) Traktory John Deere modelového roku 2024 posunou zemědělství na vyšší úroveň. Všechny traktory řady John Deere 6R, 7R, 8R a 9R budou vybaveny novými displeji G5 CommandCenter™, které zvýší komfort práce.

Přenosné displeje John Deere – vhodné pro ovládání veškerých funkcí precizního zemědělství

(2.4.2023) John Deere nabízí hned několik přenosných displejů pro krok v před v precizním zemědělství. Každý z přenosných displejů lze vybavit různými aktivacemi, například Premium či Ultimate. Přenosné displeje John Deere lze umístit do jakéhokoli traktoru značky…

← Zpět
  ...