Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Články na téma „Kuhn“

Téma „Kuhn“ – třídění:

Dva nové pracovní záběry pro pásový shrnovač Kuhn Merge Maxx

(17.7.2019) Kdo měl zájem o pásový shrnovač Merge Maxx značky Kuhn, neměl moc na výběr, byl k dispozici pouze jeden model. To se však nyní změní. Kuhn rozšiřuje svou nabídku o dva nové modely Merge Maxx 760 a 1090.

Nová generace vysokokapacitních lisů Kuhn SB s výkonností až 100 t/h

(12.7.2019) Řada SB je novou generací lisů na obří hranolové balíky. Lisy této řady mají vyšší průchodnost, lisují balíky s větší hustotou a vynikají jednodušším ovládáním. Celkem existují čtyři modely, které mohou lisovat balíky o třech různých velikostech.

Postřikovač, který ošetří rostliny pouze tam, kde je to potřeba. Pomůže s tím umělá inteligence

(28.1.2019) V současném vyspělém zemědělství je velkou výzvou omezit používání přípravků na ochranu rostlin. Až 80% úsporu postřiku slibuje nová technologie, na které pracuje francouzský výrobce Kuhn a Carbon BEE. Postřikovač s unikátní technologií lokalizuje plevel…

Nová řada přesných pneumatických secích strojů Kuhn Maxima 3

(26.11.2018) Kuhn představil novou řadu přesných pneumatických secích strojů Maxima 3. Nové secí stroje by měly oslovit nejmodernější zemědělské podniky. Budou k dispozici ve verzích od 6 do 12 řádků, jsou vhodné pro výsev kukuřice, slunečnice, řepy a jiných plodin s…

Nové možnosti pro podmítače Kuhn

(18.11.2018) Francouzský výrobce Kuhn rozšiřuje sortiment příslušenství pro podmítače řady Cultimer M-L , Optimer+ a XL v podobě nového válce a hydraulického nastavení hloubky.

Využití Prolanderu se rozšiřuje. Jednodušší je i výměna radliček

(6.11.2018) Kompaktor Prolander si našel spoustu zákazníků díky své všestrannosti. Jeho rozsah použití se rozšiřuje celkově na kultivaci strniště, orbu a přípravu seťového lože. S pěti řadami radliček zaručuje tento stroj optimální pracovní kvalitu i při vysokém…

Kuhn uvádí na trh jednorotorové shrnovače

(20.6.2018) Kuhn uvádí na trh pět nových modelů jednorotorových shrnovačů (tažené a nesené modely). Doplní tak sortiment dvou a čtyřrotorových shrnovačů.

Nový Kuhn Merge Maxx 950 pro kvalitnější a čistší shrnování

(7.5.2018) Kuhn na loňském veletrhu Agritechnica představil nový pásový shrnovač Merge Maxx 950, který poskytne rovnoměrnější a kvalitnější shrnování hmoty.

Řada hloubkových kypřičů Performer se rozšiřuje o menší model

(7.2.2018) Řada hloubkových kypřičů Performer zahrnuje stroje o pracovním záběru 4,5,6, a 7 metrů. Nyní je rozšířena o nový model o pracovní šířce 3 metry – Performer 3000.

Nová řada samojízdných krmných vozů Kuhn SPV Access a SPV Power

(5.1.2018) S novými samojízdnými krmnými vozy SPV Access a SPV Power nabízí Kuhn mléčným farmám zvláště kompaktní stroj s nízkou výškou. Vozy se tak vyznačují extrémně vysokou manévrovatelností

Největší nesený obraceč Kuhn s ještě rychlejším a vyšším zdvihem

(29.12.2017) Nová vlajková loď mezi nesenými obraceči od společnosti Kuhn.

Tato novinka nemohla být vystavena na Agritechnice. Byla příliš velká

(21.12.2017) S cílem uspokojit potřeby všech typů zemědělských podniků, představil Kuhn na veletrhu Agritechnica 2017 nový koncept secího stroje.

Nový postřikovač Kuhn Stronger je vyráběn v Brazílii

(14.11.2017) Výrobce Kuhn na veletrhu Agritechnica 2017 představil vlastní samojízdný postřikovač Stronger 4036. Je tak prvním francouzským výrobcem postřikovačů jak nesených, tak tažených a samojízdných.