Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Články na téma „Lemken“

Téma „Lemken“ – třídění:

Lemken představuje diskové brány Rubin 10 nové generace

(1.9.2018) Na tiskových dnech ve Francii představil Lemken řadu novinek, mezi které patří i nová generace kompaktních diskových bran Rubin 10. Nejvýraznější inovací je nové uspořádání disků na obou stranách stroje.

Lemken a jeho vychytávky. Co ukáže na Agritechnice?

(9.10.2017) Do Agritechniky zbývá měsíc a firmy už nyní ukazují novinky. Do takových firem nyní patří i Lemken. V tomto článku zmíníme několik jeho inovací.

Facelift pro Primus a Albatros

(11.7.2017) Nedávné inovace techniky Lemken se dotkly i populárních tažených postřikovačů řady Primus a Albatros. Postřikovače mají modernější vzhled, lepší technické vybavení a zlepšila se i jejich obsluha. Menší Primus pro profesionální farmáře je kompletně…

Nesený a přece polonesený

(2.12.2016) Doposud byla volba válce pro nesený stroj kromě jiného závislá na zvedací kapacitě traktoru a na požadovaném zatížení přední nápravy při přejezdech. Proto nemohly být zvláště velké těžké a dlouhé nesené stroje vybaveny těžkými válci pro lepší zpětné…

Nový Titan pro maximální výkonnost

(2.12.2016) Nová série pluhů Lemken Titan nahradí současnou sérii pluhů EuroTitan a VariTitan.

Největší systémový nosič na světě

(1.12.2016) Po dokončeném testování ve východním Německu a Severní Americe, firma Lemken, představuje největší nosič nářadí.

Nová generace secího stroje Lemken

(1.12.2016) Firma Lemken na veletrhu Agritechnica 2015 představí novou generaci secího stroje Lemken Solitair 25.

Lemken Vega

(1.12.2016) Společnost Lemken představuje pro sezónu 2015 nově vyvinutý postřikovač Lemken Vega s velmi kompaktními rameny.

Další →
  ...