AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Články na téma „Aplikace statkových hnojiv“

Téma „Aplikace statkových hnojiv“ – třídění:

Cisterna X-TREM, chlouba Joskinu, je nahrazena druhou generací a opět posouvá hranici možného

(21.10.2019) Vlajková loď belgického výrobce Joskin byla aktuálně inovována. Nová cisterna X-TREM2 nahradí dosavadní X-TREM. Premiéru bude mít na mezinárodním zemědělském veletrhu Agritechnica 2019 v Hannoveru.

Aplikační cisterna Samson TG je speciálně vyvinuta pro německé a francouzské zemědělce

(17.10.2019) Dánský Samson vyvinul zcela novou modelovou řadu cisteren TG. Cisterny jsou založeny na dobře známých modelech Samson PG a PG II. Nabízí tedy patentované systémy Samsonu, jako je například originální ejektor.

Holmer Terra Variant 435: S lehkostí do jarních porostů

(4.7.2019) S modelem Terra Variant 435 uvedl Holmer na trh relativně malý samojízdný aplikátor, který je kompaktní, neváží příliš mnoho tun a má nové ovládací prvky. Stupňující se požadavky po stále větších hodinových výkonech způsobují stále vyšší hmotnost…

Kos a zobákovitý tvar, to je charakteristika zbrusu nového aplikátoru Vogelsang

(1.7.2019) Vogelsang, výrobce aplikátorů hnojiv a čerpadel, uvádí na trh nový botkový aplikátor "BlackBird" v pracovní šířce 12 a 15 m, který je doplněn o nový rozdělovač ExaCut ECQ.

Vervaet vyvinul novou převodovku pro samojízdné aplikátory Vervaet Hydro Trike

(3.4.2019) Od roku 2020 bude na trh uváděna zbrusu nová převodovka VSG-Drive. Převodovku a nový motor dostanou standardně všechny samojízdné aplikátory řady Hydro Trike od nizozemského výrobce Vervaet.

Samson vyvinul automatickou regulaci výšky u hadicových aplikátorů hnojiv

(11.12.2018) Společnost Samson Agro vyvinula systém automatického nastavování výšky pro hadicové aplikátory SHB4. Systém průběžně měří a upravuje výšku aplikace od země.

Velká kapacita a nízká pohotovostní hmotnost. To dokázal Fliegl u cisterny Poly-Line

(30.11.2018) Nová transportní cisterna Fliegl HFW 29.000 Poly-Line Tridem má kapacitu 29 000 litrů a mimořádně nízkou pohotovostní hmotnost cca 5,5 tun. Při navrhování byl kladen důraz na konstrukci s optimalizovanou hmotností, dobrou manipulaci a samozřejmě na…

Zodolněné a větší diskové brány pro největší aplikátory

(23.10.2018) Pro samojízdné aplikátory hnojiv, nyní kromě diskových bran Catros+ o záběru 5 a 6 metrů, Amazone rozšiřuje nabídku o větší modely Catros+ 7003 a 9003-2TX se záběrem 7, respektive 9 metrů.

Schuitemaker Robusta s plně pozinkovanou nádrží

(20.8.2018) Nizozemský výrobce dopravní a aplikační techniky Schuitemaker má nyní v nabídce cisternu s plně pozinkovanou nádrží.

Terra Variant nové generace pomáhá optimalizovat aplikační linku

(30.7.2018) První kus z nové generace systémového nosiče Terra Variant si našel majitele, tím je největší výrobce vepřového masa na Královéhradecku, podnik MAVE Jičín, a. s. Stroj v podniku od nynějška pomáhá snížit náklady a zvýšit výkonnost aplikační linky. Co vše…

Kotte představuje speciální cisternu, která je odpovědí na novou vyhlášku o hnojivech

(1.6.2018) Kratší aplikační období a rychle se měnící povětrnostní podmínky způsobují rostoucí požadavky zemědělců a podniků služeb na aplikaci kejdy. Svůj podíl na tom má i novelizovaná vyhláška o aplikaci hnojiv, která platí v Německu. Kejda či jiná obdobná…

Tato cisterna se svérázným zjevem vážně existuje. Zanedlouho přijde i pásová verze

(28.3.2018) Italský výrobce Bertuola má ve svém výrobním programu vzhledově svérázně pojaté cisterny. Podle získaných informací má přijít na trh i plně pásová cisterna.

Co je nového v Bauer Group?

(20.2.2018) Koncern Bauer Group se skládá z několika společností, které se řadí především do oblasti zemědělského inženýrství. Do koncernu patří mimo jiné výrobci aplikační techniky, cisteren, které jsou prodávány pod značkami SGT, BSA a Bauer. V následujícím článku…