Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 17.5. – svátek slaví Aneta

Články na téma „Ostatní“

Téma „Ostatní“ – třídění:

S traktorem lze jezdit bez zadních kol. Tady je důkaz

(16.6.2017) Potřebujete demontovat zadní kola, ať už z důvodu servisního zásahu nebo důkladného vyčištění nápravového prostoru?

Box, se kterým máte vše po ruce i na poli

(4.6.2017) Kdo jezdí s traktorem, nejednou zažil situaci, kdy potřeboval nějaký náhradní díl nebo nářadí, ať už pro opravu či seřízení. V lepším případě takové věci byly poblíž, v tom horším se nacházely několik kilometrů daleko, třeba na dílně.

Kabina z budoucnosti přichází. Nechybí ani masážní funkce

(21.5.2017) Třináct německých firem pod označením Cab Concept Cluster (CCC) vyvinulo inteligentní kabinu Genius Cab. Kabina je určena pro nakladače a zemědělskou techniku včetně traktorů.

V Brně se představil přepravník komodit

(13.5.2017) Český výrobce ZVVZ Machinery představil na výstavní ploše celohliníkový cisternový návěs NKR 46, který je určen pro přepravu suchých granulovaných materiálů, především krmných směsí a pelet.

O znovuzrození projektu BIMA se postaralo slavné studio

(28.3.2017) Na konci dvacátého století představil Jacques Bidon traktor BIMA. Designér tehdy navrhl traktor, který byl velmi multifunkční a mohl nést jak vzadu, tak vpředu nářadí. Tehdy byl výtvor považován až moc za avantgardní. Nyní úspěšné studio Creava Design…

Připomeňme si 175. výročí Case IH. Předběhl dobu i o 20 let

(26.3.2017) Jerome Increase Case a jeho společnost J. I. Case Threshing Machine Company byla právě ta, která vylepšila mlácení a oddělování slámy z obilí. V roce 1847 zase založil v Chicagu Cyrus McCormick firmu McCormick Harvesting Machine Company, která byla…

ISUZU pomůže i v zemědělství. A stačí řidičské oprávnění na osobní automobil

(8.3.2017) ISUZU je fenomén, který v Česku zdomácněl. Úspěšně se řadu let u nás prodávají malé autobusy ISUZU, bezkonkurenční pickupy ISUZU D – MAX a nyní také i lehké nákladní automobily v nejrůznějším provedení. Čím si získaly takovou oblibu a strhly na sebe…

Pomocí tohoto konfigurátoru si sestrojíte vlastní osvětlení pro váš stroj. Fantazii se meze nekladou

(7.3.2017) Firma Hella představila svůj sortiment výrobků pro zemědělskou techniku na veletrhu SIMA. Firma nabízí pracovní světla, přední světla, zadní světla, boční světla, stejně jako vnitřní osvětlení.

Za jak dlouho lze demontovat závaží do kol? Tento systém to zvládne extrémně rychlo

(6.3.2017) Firma Easymass na veletrhu SIMA 2017 v Paříži představí zcela nový systém montáže a demontáže závaží, které je určené pro kola.

Nárazník pro traktory AGRIbumper je holandským vynálezem ke zvýšení bezpečnosti

(6.3.2017) Dopravní nehoda v Nizozemsku položila základ pro myšlenku, aby traktory byly bezpečnější na silnici a zlepšily si pověst v provozu.

Tato FB stránka vtipně komentuje situace v zemědělství. Poznáte se v nich?

(6.3.2017) Nyní Facebook válcuje stránka s názvem Farmářův denní náser, která má značnou popularitu mezi farmáři a všemi, kteří se zajímají o zemědělství.

Těšte se na záplavu novinek Kuhn na veletrhu SIMA 2017

(6.3.2017) Kuhn na veletrhu SIMA 2017 představí nové modely mulčovačů řady BC 1000 s pracovním záběrem od 2,8 do 4,5 metru.

Krone už není samo. Druhý mobilní peletovač na světě je z Rakouska

(6.3.2017) Na veletrhu Agritechnica 2015 byl představen první mobilní peletovač na světě – od firmy Krone, stroj Premos. Konkurence ale nikdy nespí a rakouský výrobce Schaider představil vlastní verzi.