Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Články na téma „Návěsy a přepravníky“

Téma „Návěsy a přepravníky“ – třídění:

Dopravní technika AGRI TRANSPORT: Nový návěs k vám dorazí ještě před žněmi

(3.6.2022) Zemědělství disponuje značnou dopravní kapacitou, ročně přepraví miliony tun materiálu. Volba nového návěsu by tak měla být pečlivá. Pokud chcete, aby vám nový návěs přijel na farmu ještě před žněmi, prohlédněte si nabídku dopravní techniky značky AGRI…

Fliegl rozšiřuje nabídku přepravníků balíků o nový model Fliegl DPW210 BL Ultra

(17.5.2022) Jihoněmecký výrobce dopravní techniky Fliegl rozšiřuje svou nabídku přepravních vozů. Německá rodinná firma Fliegl již vyrábí širokou škálu přepravníků s délkou ložné plochy od 5,40 m až po více než 11 m s různým počtem náprav.

Krone optimalizovalo řezání u univerzálního sběracího vozu Krone ZX. Inovativní konstrukce přináší ještě větší přesnost

(12.4.2022) Krone kompletně přepracovalo a konstrukčně díl po dílu vylepšilo modelovou řadu univerzální sběracích vozů Krone ZX od sběrače až po plnící kanál. Výsledkem je ještě přesnější střih pro citlivější práci s pící a úsporu paliva.

Přívěs BSS PS 2 12.09 Agro zajišťoval chod národního hospodářství. Dodnes jej provozuje mnoho českých farem

(8.4.2022) Brandýské strojírny a slévárny vyvinuly traktorový sklápěcí přívěs typu BSS PS 2 12.09 Agro, který byl součástí typové řady přípojných vozidel vyráběných v BSS pro zabezpečení dopravy v národním hospodářství.

Víceúčelové vozy Pöttinger JUMBO 8000 nově produkují ještě kratší řezanku

(5.4.2022) Vysoce výkonné víceúčelové vozy Pöttinger JUMBO nově dokážou nařezat o 30 % kratší píci než dříve. To znamená, že kvalita píce je ještě vyšší a je možné dosáhnout vyšší výkonnosti než u samojízdných sklízecích řezaček.

Nové modely návěsů Fliegl ASW Taurus s bohatou sériovou výbavou míří na český trh

(23.3.2022) Společnost Fliegl rozšířila svou velmi úspěšnou řadu návěsů Fliegl ASW o nové modely s názvem Taurus. Jde o ekonomické řešení pro zemědělské společnosti a podniky služeb, které potřebují velkoobjemový návěs pro přepravu siláže, senáže nebo kompostu.…

Vlek BSS 10.08 upravil podle vlastních představ. Renovace byla výhodnější než pořízení nového vleku

(18.3.2022) Aby zabezpečil plynulý chod svého hospodářství, provozuje František Podroužek rozličnou zemědělskou techniku. Během několika let renovoval několik svých strojů a vleků jako například vlek BSS 10.08, o kterém pojednává tento článek.

Senážní vůz Pöttinger Europrofi Combiline má vylepšenou čelní stěnu

(8.3.2022) Senážní vozy Pöttinger Europrofi Combiline jsou již po desetiletí hojně využívány mnoha zemědělci po celé Evropě. Pro splnění vysokých nároků nyní tyto vozy přichází s vylepšením v podobě nové čelní stěny.

Krampe RamBody AS 750: První traktorový návěs s výtlačným mechanismem od Krampe

(2.3.2022) Před více než 35 lety vyrobila společnost Krampe první návěsy a přívěsy. Skutečnost, že vestfálský výrobce dopravní techniky klade velký důraz na konstrukci svých vozidel, se odráží nejen v mottu "kvalita na kolech". Tento příslib kvality je ve…

Rozmetadla, návěsy, cisterny, krmné vozy a rozdružovače Jeantil – z nabídky si vybere každý

(21.1.2022) Jeantil vyvíjí a vyrábí rozmetadla, návěsy, cisterny, krmné vozy a rozdružovače. Při výrobě používá komponenty špičkových výrobců. Je držitelem několika patentů. Co může Jeantil nabídnout českému zemědělci?

Pro vznikající Agro Tatru bylo nutné vyvinout přívěs pro jízdu v terénu. Úkolu se ujali v Senici na Hané

(31.12.2021) Brandýské strojírny a slévárny vyvinuly řadu moderních návěsů, odpovídajících perspektivním požadavkům na dopravu v Československu. Odštěpný závod Senice na Hané v 70. letech pracoval na přívěsu P 1001.S pro vznikající automobil Tatra 815 Z (pro provoz v…

Zemědělské cisterny ZVVZ z Milevska

(26.12.2021) Strojírenská firma ZVVZ Milevsko se již sedm desetiletí zabývá výrobou cisternových přepravníků. Z počátku podnik produkoval zemědělské nástavby na podvozcích Tatra, ocelové návěsy či železniční cisterny RAJ na převoz cementu.

Joskin obohatí nabídku dopravní techniky o nové přepravníky balíků

(10.11.2021) Po převzetí společnosti Leboulch (francouzský výrobce zemědělských sklápěčů, rozmetadel hnoje a přepravníků balíků) v roce 2012 se společnost Joskin rozhodla přehodnotit vývoj přepravníků balíků Leboulch tak, aby je mohla zařadit do svého vlastního…

  ... ...